Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
BENCHMARK

iPhone, de melyik?!



Érdemes megvizsgálni tíz évvel ezelőtt miért is volt korszakalkotó az Apple iPhone-ja. A kiforrott érintőképernyő miatt? Vagy talán az újonnan befutó iOS rendszer miatt? Steve Jobs és csapata odatette magát minden téren. Steve Jobs halála és a mai technológiai piac felhozatala miatt már nem egyértelmű melyik telefont válasszuk.

iphone ios iphone 8 iphone 8 plus iphone x steve jobs

Tovább
0

Te biztonságban vagy?!



Rendkívül fontos a biztonságunk érdekében a helyes jelszóválasztás, egy remek elemzést készített a SplashData 2015-ben. Két millió ellopott és nyilvánosságra került jelszót elemeztek, a túlnyomó többség meglehetősen egyszerű és veszélyes volt. Bármelyik jelszó, ami csak betűkből áll rendkívül sérülékeny, kiváltképp akkor, ha valamilyen ismétlődést is tartalmaz. A jelszavak feltörésének egyik gyakori módszere, hogy a hackerek népszerű számsorokkal és kifejezésekkel próbálnak bejutni a fiókba: ez lehet például valamilyen dátum, a jelszót jelentő "password" kifejezés, gyakori nevek és hasonlók.

Tovább
0

Milyen gépet vegyek? Konfiguráció típusok



Hogy mit is értek konfiguráció típusok alatt? Alapvetően a Windows operációsrendszerrel ellátott gépekről (PC) lesz szó. Én mindenképp a Windows 10-et ajánlanám használatra, jó kezelőfelület, szép dizájn és kevesebb a memóriahasználata, mint a Windows 8.1-nek és előző társainak. Fontos elsősorban eldönteni, hogy mire szeretnék használni a számítógépünket. Három féle felhasználót különítenék meg.

Tovább
0

BENCHMARK

blogavatar

A blog hivatalos támogatója az Elektronikai cuccok piaca Facebook csoport!

Legfrissebb bejegyzések